La unió fa la força! Contacta’ns, participa i ens farem sentir!

Companyes i companys,

La Plataforma està creixent dia rere dia. Allò ideal per tal de ser molts, tots a ser possible, és que aconseguim allò que encara no s’ha aconseguit mai, que ens unim…

Perquè com molt bé sabeu, la unió fa la força!

Per fer-ho seria important que a cada centre de treball us reuníssiu tot el personal interí. Us suggerim que convoqueu una primera reunió perquè les persones que estigueu interessades comenceu a treballar. També us recomanem que organitzeu grups de treball, ja que el treball en grup és més ric, i que cadascú aporti i treballi amb allò que domina millor i que fa més a gust. Aquests grups de treball serviran també per comunicar-nos i col·laborar entre els grups que es vagin creant en els diferents centres de la Generalitat.

Per difondre les activitats de la Plataforma i treballar en xarxa és imprescindible disposar d’un llistat de distribució amb els contactes de les persones que estiguin interessades en rebre informació o bé col·laborar activament. Per tant, tothom que estigui interessat ha d’enviar un correu a l’adreça electrònica interinsgeneralitatcatalunya@gmail.com amb les seves dades (nom i cognom, correu electrònic, Departament, Direcció General, població on es troba el centre de treball). És important saber qui som, amb quantes persones podem comptar i com estem distribuïts entre els Departaments i en el territori. Cal que tinguem una mínima estructura arreu.

Nosaltres ens reunim al nostre centre de treball durant el descans de l’esmorzar. Podeu assistir-hi sempre que vulgueu o pugueu. Properament volem organitzar una trobada interdepartamental (amb tots els interins que hi estigueu interessats), que haurà de ser una tarda entre setmana, en un lloc i hora que acordem entre tots.

Fins ara ens estem organitzant per dur a terme diferents accions amb l’objectiu de mostrar el nostre descontent amb la retallada del 15% de la nostra jornada i sou i lluitar perquè és retiri aquesta mesura. S’han iniciat o s’estan plantejant diferents vies: judicial (s’ha consultat amb advocats la possibilitat d’iniciar alguna acció per aquesta via), contacte amb diferents sindicats (per fer-nos conèixer i saber el seu posicionament) i, properament, també es vol contactar amb els diferents partits polítics i presentar queixes i/o reclamacions (Síndic de Greuges, Funció Pública…).

Qualsevol consulta no dubteu a contactar amb nosaltres.

Ànims!

Grup de treball del Departament d’Empresa i Ocupació
Plataforma Personal Interí

Facebook  Twitter  e-mail  iconos_wordpress

One comment

  1. La fonamentació per demanar la dimissió de la consellera Joana Ortega, és d’una banda, la seva política discriminatòria i perjudicial envers el col·lectiu d’interins de la Generalitat, que éstem finançant les mancances econòmiques de la Generalitat i l’absoluta incapacitat del Govern per fer front als problemes financers, i d’altra banda, que les decisions restrictives que està prenent són il·legals en relació a les directives i jurisprudència de la Unió Europea, i per tant, no podem tenir un governant que no aplica la normativa actual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s