Carta resposta Síndic de Greuges

Benvolguts companys i campanyes,

Els que hagueu enviat la queixa al Síndic de Greuges haureu rebut o rebreu properament una carta del Síndic on expliquen l’actuació d’ofici que van realitzar el 2011 sobre l’extinció de contractes en l’àmbit del sector públic i la revisió de plantilles ocupades per interins, en la qual el Síndic va suggerir a l’Administració de la Generalitat que estigués amatent als efectes que es derivessin de l’aplicació de la mesura de reducció de jornada del personal interí. La resposta de l’Administració va ser que resultava inviable rebaixar la durada de la mesura i fixar la vigència en una data anterior al març del 2014.

Tanmateix, el Síndic va insistir en la necessitat d’evitar donar continuïtat a aquesta mesura, en atenció a les càrregues de treball per a la resta dels empleats públics que suposa la reducció de jornada dels seus companys i per no agreujar la pèrdua del poder adquisitiu del personal interí.

En la carta, el Síndic també ens comunica que arran del perllongament de la mesura han acordat l’obertura d’una nova actuació d’ofici en la qual incorporen els expedients oberts a partir de les queixes individuals que hem anat presentant.

Creiem que el paper del Síndic de Greuges és molt important i que el fet que incorporin les nostres queixes en la seva actuació d’ofici és molt positiu. Per això us animem a aquells que encara no hagueu presentat la queixa, a que la presenteu. Com més siguem, més força tindrà l’actuació del Síndic.

Podeu trobar la informació i documentació per fer la queixa al següent enllaç. No dubteu a fer-ho, us costarà menys de 15 minuts presentar la queixa!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s