Assemblea Interdepartamental de la PPI

Benvolguts companys i companyes,

Després del treball fet des de la Plataforma aquests darrers mesos, creiem que ja és hora que ens coneguem i que ens involucrem tots en la reclamació, per tenir més força!

Com és complicat organitzar assemblees en els diferents centres de treball i en horari laboral, hem optat per organitzar una Assemblea interdepartamental fora d’horari laboral i en un lloc neutre, per facilitar també que hi puguin assistir tots els interins de la Generalitat afectats per la retallada del 15% de jornada i sou que estiguin farts de veure com es gestiona la nostra situació des de Funció Pública.

Serà una bona oportunitat per posar-nos al dia sobre el camí fet fins al moment i per intercanviar impressions i propostes sobre les properes accions a emprendre.

Reserveu-vos la data a la vostra agenda!

Data: Dijous 26 de juny

Hora: 17h

Lloc: Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver. C/ Compte Borrell 44-46, Barcelona. Metro: Sant Antoni (L2), Poble Sec (L3), Urgell (L1)

Cartell convocatòria 20140626_A3_10Per poder arribar al màxim d’interins dels diferents departaments de la Generalitat, hem preparat un cartell, necessitem que ens ajudeu a fer difusió de l’assemblea i pengeu el cartell als vostres centres de treball.

És molt important que ens mobilitzem si no volem que aquesta mesura es perpetuï en el temps, i també per recuperar la nostra dignitat com a treballadors públics!

Plataforma Personal Interí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s