Manifestació diumenge 6 d’abril “X una Catalunya social”

Benvolguts companys i companyes,

El proper diumenge 6 d’abril està prevista a Barcelona la manifestació “X una Catalunya social” que convoquen diverses associacions i organitzacions socials (entitats veïnals, sindicats, plataformes ciutadanes…).

La campanya “X una Catalunya social” té com a objectiu defensar la construcció d’una Catalunya que reconegui els drets socials de tots els ciutadans i ciutadanes del nostre país, i denuncia que les polítiques de retallades que han estat imposades fins ara des del Govern de Catalunya i des del Govern central no fan sinó agreujar la situació i responen a la clara voluntat política de desmantellar el nostre estat del benestar.

Des de la Plataforma de Personal Interí hem decidit adherir-nos a la manifestació, ja que considerem que la retallada del 15% de jornada i sou al personal interí comporta un greuge per a la qualitat dels serveis públics i per l’estat del benestar, a banda de situar en condicions de precarietat a molts treballadors i treballadores i a les seves famílies.

Us animem a tots el personal interí que formeu part de la Plataforma i que ens seguiu mitjançant el blog o les xarxes socials a venir a la manifestació. Serà una bona ocasió per trobar-nos i perquè ens coneguem entre la gent dels diferents centres.

El punt de trobada serà davant de l’edifici del Departament de Justícia (carrer Pau Claris núm. 81) a les 11:30h.

Hem preparat cartells per portar el dia de la manifestació, els trobareu aquí. D’aquesta manera cadascú es pot preparar la seva pancarta.

Podeu trobar més informació respecte a la campanya “X una Catalunya Social” al facebook o en aquest manifest.

https://www.facebook.com/PerUnaCatalunyaSocial

Plataforma Personal Interí

1 comments

Deixa un comentari