Qui som

Aquesta Plataforma ha nascut arran de la iniciativa d’un grup d’interins i interines del Departament d’Empresa i Ocupació, amb la voluntat d’organitzar-se per fer sentir la seva veu i lluitar per la fi de la mesura del 15 % de retallada del seu sou. Aquesta s’ha plasmat en la creació, el passat mes de gener, de la Plataforma de Personal Interí, que pretén aglutinar treballadors i treballadores en situació d’interinitat de tota la Generalitat afectats per la mesura (uns 6.400 treballadors i treballadores).

La Plataforma originàriament es crea sense la participació ni col·laboració d’organitzacions sindicals. Entre els que la formem hi ha companys sindicats i d’altres no sindicats. El que compartim tots és la necessitat de reivindicar les nostres condicions laborals i recuperar el 15% perdut. Hem d’estar tots junts en aquesta lluita i treballar plegats per aconseguir l’objectiu que ens uneix.

Trobareu més informació sobre nosaltres i el que fem al blog, a twitter i a facebook. Us animem a sumar-vos-hi i a col·laborar-hi activament. Per a qualsevol dubte o suggeriment també ens podeu escriure un correu electrònic.

Us deixem els enllaços a dues cartes de difusió de la Plataforma on hi ha més informació de qui som i quins són els nostres objectius:

Plataforma Personal Interí

Facebook Twitter e-mail iconos_wordpress

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s